Den usynlige tavshed

Claus Christensen
40 år yngre indvendig
1994

Jeg blev i tvivl om jeg kunne finde ud af at udtrykke mig på et lærred med maling. Det var min frygt i forhold til at deltage. Men jeg valgte at sige ja uden at tænke alt for meget eller alt for længe over, om jeg skulle deltage eller ej. Sagde til mig selv at det sikkert blev endnu et eventyr.

Det, der har fyldt mig mest under projektet, har været den gode stemning og atmosfære blandt deltagerne. Jeg bliver overrasket hver gang, jeg møder andre hiv-smittede, hvor mættet vores historier er – og hvor forskellige.

For mit vedkommende er jeg midt i et bogprojekt, hvor jeg skriver min selvbiografi, så det har ikke været nogen aha oplevelse eller vækkelsesfase, som jeg har gennemgået.

Til gengæld har jeg været fascineret over projektets karakter. Det at hiv-smittede fortæller om deres liv med hiv. Det har overrasket mig, hvor betydningsfuldt jeg har oplevet denne dimension og tænker, det bliver en kraftfuld udstilling.

Tak fordi jeg måtte deltage. Det har været smittende med din

(Jens Peder) indlevelse i projektet og set, hvordan du stolt har fulgt projektet tage form. Jeg anbefaler på det varmeste andre til at deltage i Bodymapping.

Færdigheder

Indsendt den

21. august 2016

hjemmeside af media-now.dk